Mennyire csótányosak a panelek Miskolcon?

Megosztás

A Miskolc és Én Facebook-csoportban merült fel a kérdés egy hamarosan a borsodi megyeszékhelyre költöző pár révén. Vegyesek a tapasztalatok.

„Sziasztok! Hamarosan Miskolcra költözünk párommal, ezért nagy albérletkeresésben vagyok. Viszont aggódom kicsit a panel lakások miatt, hogy vajon mennyire csótányos?” – olvasható a Miskolc és Én Facebook-csoportban megosztott bejegyzésben. A posztra érkezett válaszokból eléggé vegyes tapasztalatok rajzolódnak ki, ahogy arra az egyik komment konkrétan rá is világított:

„A város minden részén van jó es rossz tapasztalat is… A személyes tapasztalat a legjobb, biztos találsz majd olyan albérletet, ami tetszeni fog” – olvasható a válasz.

Persze konkrét javaslatok is elhangzottak: „Elvileg a gázos lakásokat nem kedveli….Komlóstetőn még nem láttam” – írta például az egyik kommentelő, míg egy másik válaszadó szintén adott tippet a párnak a kereséshez:

„Több helyen is laktam már a városban, igazán azt mondanám, hogy a lépcsőház tisztaságából fel tudod mérni: ahol alapból elhanyagolt, ott tuti találsz…” – fogalmazott egy kommentelő. Az erre érkező válaszok már kevésbé szívderítő képet festenek: egyikük szerint például hiába tiszta az egyik bérház, mégis hemzseg a csótányoktól, míg egy másik válaszoló konkrétan úgy fogalmazott, hogy a Király utca is tele van a kártevőkkel.

Többen azt emelték ki, hogy inkább a négyemeletes házakat ajánlják, míg egy másik kommentelő azt javasolta, hogy inkább egy kiadó családi házat keressenek. A legextrémebb példa azonban alighanem a következő:

„No para, nálunk 10 emeletes panelházban a hatodikon egér is volt!”

Az ide kattintva végigböngészhető bejegyzés hozzászólásai között tehát vannak pozitív és negatív hangvételűek is, többen arról írnak például, hogy kellemes meglepetés volt számukra az Avas, ahol eddig nem volt dolguk csótánnyal.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek