Nagyot játszva 4:0-ra lemosta a magyar válogatott Angliát

Megosztás

A hajrában még emberhátrányba is kerültek az angolok, így növelni is tudtuk az előnyünket és történelmi vereséget mértünk az angolokra. Ráadásul a góljaink is élményszámba mentek, hihetetlen régóta volt veretlen Anglia hazai pályán, tegnap viszont óriási pofont kapott.

A magyar válogatott történelmet írt kedd este, hiszen az Évszázad mérkőzése óta egyszer sem győzte le Angliát a szigetországban, tétmeccsen pedig még sohasem nyert idegenben Anglia ellen! Ez a történelmi bravúr a Marco Rossi irányította nemzeti csapatnak sikerült először, s négy forduló után Magyarország áll az élen az A-liga „halálcsoportjában”!

A bravúrt bravúrra halmozó válogatott az elképesztő keddi győzelem után fújhat egy nagyot – de remélhetőleg szeptemberben ugyanígy folytatja.


NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA, 3. CSOPORT
4. FORDULÓ
ANGLIA–MAGYARORSZÁG 0–4 (0–1)
Wolverhampton, 
Molineux Stadion, 28 839 néző. Vezette: Turpin (francia)
ANGLIA: Ramsdale – K. Walker, M. Guéhi, Stones, R. James – Saka (Maguire, 85.), K. Phillips, Bellingham (Foden, 68.), Gallagher (Mount, 56.) – Bowen (Sterling, a szünetben), Kane. Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
MAGYARORSZÁG: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Fiola, Styles (Nagy Á., 55.), Schäfer, Nagy Zs. – Sallai (Nego, 78.), Szoboszlai (Gazdag, 55.)  – Szalai Á. (Ádám, 68.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Gólszerző: Sallai (16., 70.), Nagy Zs. (80.), Gazdag (89.)
Kiállítva: Stones (82.) (Nemzetisport.hu)

1. MAGYARORSZÁG42117–3+4 7
2. Németország4138–5+3 6
3. Olaszország41215–7–2 5
4. Anglia4221–6–5 2

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek