Négyszáz forint felett az euró, de a kormányzati médiát “meglepő módon” nem izgatta fel

Megosztás

Az igazmondás mesterei dolgoznak a kormányzati médiánál. A hétfői napon 403 forint lett egy euró. Nézzük, miként kezeli a dolgot az Orbán Viktor kézivezérlése alatt működő NER-média.

A kora délutáni mélypontról fél 4-kor számolt be a Mandiner, fél 5 előtt nem sokkal pedig megjelent egy kishír az MTI-n, amelyben 4 sort szenteltek az árfolyamnak.

Délután fél 6 előtt, azaz több mint 2,5 órával a mélypont után ez a két eredeti hír jelent meg a történelmi mélypontról a kormányközeli médiában. A különböző lapok online felületei a következőképp nyúltak a történtekhez:

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A magyar kormány 12 év alatt, több, mint 57,7 milliárd euró, vagyis 23 150 602 077 740,00 magyar forint (mégegyszer, huszonháromtrillió-százötvenmilliárd-hatszázkétmillió-hetvehétezerhétszáznegyven!) uniós forrásból egy olyan gazdaságot hozott össze, ahol látjuk, hol állunk a szomszédainkhoz képest, minden pusztul, leginkább az egészségügy és az oktatás. Közben pedig a NER-lovagok multimilliárdossá váltak. De előre az ötödik kétharmadért is…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek