Letörték és ellopták a kőkeresztet a Margit-hídról, de a kamera mindent felvett – videó

Megosztás

A rendőrség a biztonsági kamera felvételeinek segítségével keresi az elkövetőt, aki megrongálta a fővárosi híd díszítését.

Videót tett közzé a rendőrség, miután megint letörtek egy kőkeresztet a Margit hídról. Május 4-én hajnali 3 órakor két férfi érkezett elektromos rollerrel a Margit híd korlátján elhelyezett egyik díszítőelemhez. Miután megálltak, egyikük felült a kőkeresztnek helyet adó pillérre, majd szinte alig észrevehető mozdulattal letörte és ellopta a keresztet.

A híd díszítőelemének számító, könnyen letörhető kőkereszteket rendszeresen megrongálják. Legutóbb tavaly júliusban keresték az elkövetőket a rendőrök egy ugyanilyen ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Re​ndőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​ (Hvg)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek