Visszahívtak egy kotyogós kávéfőzőt, mert robbanásveszélyes a használata

Megosztás

Az IKEA visszahívja számos kávéfőzőjét, mert robbanásveszélyes. Aki ilyet vásárolt, ne használja többé a terméket. Igaz, Borsodban talán az átlagosnál kevesebben vásárolnak az Ikeában kávéfőzőt.

Az IKEA visszahívja a 2040 és 2204 közötti dátumbélyegzővel rendelkező, 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható “Metallisk” eszpresszó kávéfőzőt, mivel a termék használat közben szétrobbanhat – közölte a cég. A kockázat a biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg, ezért csak a rozsdamentes acél biztonsági szeleppel (ezüst/szürke színű) ellátott termékeket érinti a termékvisszahívás.

 A szóban forgó kávéfőző.  Fotó: IKEA

Minden vásárlót arra kérnek, hogy aki ilyet vásárolt, ne használja többé a terméket. A kávéfőzőt a vásárlók bármelyik IKEA áruházba visszavihetik, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A dátumbélyegzőt a vásárlók a termék alján tudják ellenőrizni. A visszahívott termék cikkszáma: 703.602.25. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges. (via 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek