Teljesítménytől függő juttatások, átalakuló keret és stáb: zajlik a munka a DVTK-nál

Megosztás

A DVTK szakmai vezetője, dr. Bajúsz Endre elmondta, hogy a szakmai stábból csak Dragan Vukmir vezetőedző és Tuska János kapusedző marad, és javában dolgoznak a játékoskeret átalakításán is.

“Jelenleg az új játékoskeret kialakítása a legfontosabb, amelyik nem csak a mezőny, hanem az élmezőny meghatározó tagjává teheti a DVTK-t. Ez a munka abban a pillanatban elkezdődött, amikor visszavonhatatlanná vált, hogy a DVTK, a következő idényben is a Merkantil Bank Ligában szerepel, de még helyesebb, ha úgy fogalmazok, hogy abban a pillanatban eldőlt, hogy a B-terv szerint haladunk tovább. A játékoskeret összetétele rendkívül képlékeny, a jövő évi sikerek érdekében jelentős átalakítást tervezünk. Több játékostól közös megegyezéssel megválunk, és dr. Magyar Mátyás, a DVTK többségi tulajdonosa korábbi bejelentésének megfelelően az élő szerződésű labdarúgókkal megkezdtük a meglévő szerződések újratárgyalását, melynek lényege a teljesítményalapú juttatás.

A kölcsönjátékosok között akad olyan, aki adott körülmények között Diósgyőrben maradhat, míg a kölcsönbe adott labdarúgók közül többen is megkapják az esélyt, hogy megmutassák tudásukat a vezetőedzőnek. És természetesen folyamatosan tárgyalásban állunk a kiszemeltekkel.”

A teljes interjú itt olvasható!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek