Intenzív osztályra kellett szállítani Bodrogi Gyulát

Megosztás

Néhány napja hajnalban fulladozott, de a hírek szerint nincs életveszélyben a színész.

Mentő szállította csütörtök reggel Bodrogi Gyulát a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, miután hajnalban fulladozott, nem kapott levegőt – írta meg az ATV.

A nemzet színészének rosszulléte láttán, élettársa, Angéla azonnal értesítette Merkely Béla professzort, a neves szívspecialistát, aki azonnal mentőt küldött.

„Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt” – mondta az Indexnek Vass Angéla, a színművész párja. „Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát.”

Hozzátette: már egy héttel korábban is tapasztaltak hasonlót, akkor is Merkely professzor mentette meg a színész életét.

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán most megállapították, hogy bevizesedett a 88 éves színész tüdeje. A vizet leszívták, most az intenzív osztályon ápolják. „Azt mondja a professzor úr, nincs szó életveszélyről, Gyula meg fog gyógyulni, sőt, ha rajta múlna, már menne haza. Holnap megyek be hozzá, akkor bővebb információkkal tudok szolgálni” – fogalmazott Vass Angéla.

via atv.hu, Index.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek