Hatalmas verekedés volt Dél-Kiliánban – videó

Megosztás

Csütörtökön eleinte az a hír terjedt el, hogy lövöldözés történt az egyik lépcsőházban. Lövések nem dördültek, de egy súlyos verekedés lezajlott.

A környéken élők szerint brutálisan összevertek egy férfit a Dél-Kiliánban lévő 15 emeletes épület tizedik emeletén kora délután – írja a Minap. A ház egyik lakója azt mondta a Miskolci Televízió híradójának, úgy tudják, hogy az épület biztonsági kamerájának felvételei szerint a megvert férfi egy másik személlyel együtt szállt be a liftbe a földszinten, a verekedés pedig a 10. emelet egyik lakásában volt.

A rendőröket egy idős nő hívta, aki azt hitte, hogy lövöldöznek a lépcsőházban. A környéken emiatt az is elterjedt, hogy a szerencsétlenül járt férfit lelőtték. A rendőrség a Miskolc Televízió megkeresésére annyit mondott, hogy valóban volt verekedés az épület egyik lakásában, ahonnan a mentők egy férfit szállítottak kórházba.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek