Átalakul a DVTK játékoskerete, íme néhány változás

Megosztás

A Diósgyőr hiába kezdte jól a mostani idényt, a végén elbukott és nem sikerült a feljutás. Jövőre megerősített csatársorral rohamoznak majd a miskolciak.

– Hamarosan érvénybe lép Lukács Dániel, a Merkantil Bank Liga gólkirályának télen megkötött diósgyőri szerződése, és június 15-én csatlakozik a felkészülést orvosi és fizikai tesztekkel kezdő DVTK keretéhez. A támadó személyesen is megerősített minket arról, hogy hosszú távon is Diósgyőrben képzeli el a pályafutását – tájékoztatott dr. Bajúsz Endre, a DVTK szakmai vezetője. – Egyúttal azt is kijelenthetjük, hogy Könyves Norbert biztosan Diósgyőrben marad, mert a játékjoga nem eladó, azaz a támadósor erős alapokról indul, hiszen ketten 40 gólt szereztek az előző idényben – írja a Dvtk.eu.

Ami a távozókat illeti, a keretből két játékosnak futott ki a szerződése: Dejan Karan visszavonult, Polgár Kristófét pedig nem újítjuk meg, további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Rajtuk kívül ketten már távoztak a DVTK első csapatától: Molnár Gábor és Horváth Zoltán érvényes szerződéssel rendelkezik, de megfelelő ajánlat esetén elengedjük őket – zárta szavait a sportvezető.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek