A Városliget beépítéséről ez Orbán Viktor véleménye: Még, még, még! – az emberek áprilisban felhatalmazást adtak

Megosztás

Sajnos hasonló hozzáállást tapasztalhatunk a NER-lovagoktól a Balaton-parton, a Fertő-tónál és a Velencei-tónál is. Mindent betonba önteni.

Az új Néprajzi Múzeum vasárnapi átadóján mondott beszédében nem csak az épületet magasztalta, de kitért a Liget Budapest projekt folytatására is Orbán Viktor kormányfő. Megismételte korábbi érvelését, hogy a választáson megkapták a felhatalmazást a teljes program megvalósítására, és leporolt egy közmondást is a “dakota néprajzi anyagból”.

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján. Szerinte a kormány “a bizonytalan és átalakuló világ kellős közepén” döntött úgy, hogy kultúrára, kulturális terekre, múzeumokra és koncerttermekre, az épített környezet és Budapest legszebb parkjának a rendbetételére fordítja Magyarország forrásait.

“Miközben mindenki azt bizonygatta, hogy nem lehet, addig mi lépésről lépésre, épületről épületre haladunk, sőt

április 3-án a magyar emberek megerősítettek minket abban, hogy jól tettük, hogy megcsináltuk, és úgy gondolják, hogy még, még, még,

Európa legnagyobb kulturális beruházásának teljesen el kell készülnie. Úgy érzem, megkaptuk a felhatalmazást a teljes program megvalósítására” – jelentette ki Orbán Viktor, aki elsikkadt afelett, hogy az áprilisi választásokon a fővárosi választókörzetek közül csupán egyben győzött fideszes egyéni jelölt. (via Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek