Nem szerencsés lezáratlanul hagyni a mobilunkat, mert kétéves gyermekünk 31 sajtburgert rendelhet a nevünkben

Megosztás

Egy hölgy felejtette lezáratlanul okostelefonját, gyermeke pedig kicsit játszogatott rajta. Drága mulatság lett a vége.

Lezáratlanul hagyta a mobiltelefonját egy texasi nő, amin 31 sajtburgert rendelt a kétéves fia.

CNN azt írja, a kisfiú szokott játszani a telefon kamerájával is, szereti nézegetni magát az előlapi kamera képén. Egy alkalommal, amikor Kelsey Golden odaadta a telefont Barrettnek, akkor a kétéves kisfiú elkezdte nyomkodni a képernyőt, aminek az lett az eredménye, hogy valamivel később megállt egy autó a házuk előtt, kiszállt belőle egy futár, aki elővett egy óriási zacskót, amiben 31 sajtburger volt.

A nő először azt hitte, hogy a futár rossz háznál jár, de aztán megnézte a telefonját, és látta, hogy valóban volt egy rendelésük 31 burgerről. Mivel a családjukban senki nem szereti a sajtburgert, ezért a Facebookon kirakott egy posztot arról, hogy ingyen el lehet vinni tőlük az ételt.

Később a helyi McDonald’s munkatársai meghívták őket az étterembe, ahol a kisfiú játszhatott a cég kabalafiguráival, és készült pár közös fotó is. (via Telex)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek