Közeli szövetségese a kampánytámogatások elszámolására szólította fel Márki-Zay Pétert

Megosztás

A Facebook-oldalán közzétett nyílt levélben üzent az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltjének Kész Zoltán – írta meg az ATV.

A veszprémi politikus üzenete elején leszögezte: „a tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni”. Hozzátette, a hódmezővásárhelyi polgármester kampányának egyik legfontosabb pontjával mélyen egyetértett, mi szerint azért támadják, mert nem tűri a lopást.

„Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel” – jelentette ki Kész Zoltán.

Márki-Zay jobbkeze szerint két dolgot jelent az elszámolás, egyrészt azt, hogy kiderül, pontosan mire is költötte el a Mindenki Magyarországa Mozgalom a támogatók pénzét, másrészt a nyilvánosság számára egyértelművé kell tenni, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

„Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el. Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!” – zárja le levelét Kész Zoltán.

via atv.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek