Blikk: Megverte a volt feleségét, letartóztatták a Mezőkövesd utánpótlásedzőjét

Megosztás

Többször megverte, zaklatta és bántalmazta volt feleségét a férfi, a legdurvább eset az volt, amikor lelökte őt a lépcsőn.

Újabb brutális családon belüli erőszakról szerzett tudomást a Blikk. Egy hivatásos tűzoltóként is tevékenykedő, az NB1-es Mezőkövesd utánpótlás csapatánál dolgozó fociedző nem bírta elviselni, hogy a felesége nélküle képzeli el az életét. Ferenc annyira kegyetlenül elbánt többször is gyermeke édesanyjával, hogy a járásbíróság – a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kérelmének helyt adva – már a nyomozati szakban elrendelte a férfi letartóztatását.

A Blikk információi szerint Ferenc és párja már évekkel ezelőtt elváltak. Éppen azért, mert a férfi számtalan alkalommal megverte a feleségét. A férfi képtelen volt beletörődni a végleges szakításba: folyamatosan zaklatta exét, telefonon és személyesen is. A kétségbeesett nő nem egyszer a rendőrség segélyhívóján, a 112-n kért segítséget. A legsúlyosabb támadásakor Ferenc lelökte volt feleségét a lépcsőn, de előtte tiszta erőből állon rúgta. Máskor a telefonjával verte, ahol érte, többek között a nemi szervét célozva meg.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az utcán a gyermeke füle hallatára fenyegette meg Ferenc az egykori párját, hogy elvágja a torkát és agyonszurkálja. Ezután döntött úgy a bíróság, hogy börtönben a helye.

“Védencem a rácsok mögött átértékelte az egész történést, és rettenetesen bánja, amit tett. Most már nem kell attól tartani, hogy bántaná a volt feleségét, ő is tudja, ezt soha többé nem teheti meg” – közölte a Blikkel Ferenc ügyvédje, dr. Lichy József. Védője szerint Ferenc elhatározását az is igazolja, hogy a börtönben eljegyezte új kedvesét, akivel már az esküvőt tervezik.

Forrás és további részletek: Blikk.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek