Ijesztő: leomlott egy épület két szintje a rajta végzett munkálatok közben – videó

Megosztás

Óriási szerencse, hogy senki nem sérült meg a különös balesetben, de több autó megrongálódott a lezuhanó törmelékektől. Ennek elméletileg nem szabadott volna megtörténnie.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI megkeresése azt közölte: ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indítottak eljárást. A részletekről a Telex adott hírt.

Több autó megrongálódott Budapesten, egy XII. kerületi épület bontása közben hétfő délután

– tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-t.

Kolozsi Péter elmondta:

a Böszörményi út 22. alatti hatemeletes, bontásra ítélt épület darabjai az útra hullottak. A katasztrófavédelem keresőkutyás egysége kétszer is átvizsgálta a romokat. Sérültet nem találtak. A helyszínre statikust hívtak. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták

– tette hozzá.

A Kétfarkú Kutya Párt FB-bejegyzésében a porfelhős képek mellett ezt kérdezte:

Mi történik a Böszörményi úton?
a) Itt forgatják Stephen King A Köd című filmjének második részét.
b) Soros György eltitkolt néger meleg gyermeke lekicsinyített illegális migránsokat csempész Budapestre homokvihar segítségével.
c) Irodaházat bontanak minden vonatkozó szabályt betartva gondos kezek a Hegyvidéki Önkormányzat megbízásából.

A momentumos Hajnal Miklós szerint, amíg nem garantálható a biztonságos munkavégzés, addig le kellene állni az irodaház bontásával.

Forrás: Hvg.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek