Az Egy rém rendes család az eredeti szereplőkkel térhet vissza – egy jelentős különbséggel

Megosztás

Több tv-csatornának és streaming szolgáltatónak is próbálják eladni a legendás vígjátéksorozat animációs folytatásának ötletét, amelyben az eredeti szereplők, azaz Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate és David Faustino hangján szólalnának meg a karakterek – írta meg elsőként a Deadline  magazin, amit itthon a GameStar szemlézett.

Az írásért állítólag a Family Guy ügyvezető producere, Alex Carter felel, aki egyben a showrunneri tisztséget is betölti. A Deadline úgy tudja, hogy

az Egy rém rendes család jogait birtokoló Sony Pictures Television már több mint egy éve dolgozik az új szérián, és már meg is egyezett a színészekkel.

Arról sajnos nincs információ, hogy melyik terjesztő áll nyerésre, de a lap az eredeti sorozatot is műsorra tűző Foxot, illetve az annak streaming licencét megvásárló Hulut és Peacockot tartja logikus otthonnak a produkció számára.

A cikk végezetül megemlíti, hogy az animációs feldolgozás mellett szólt, hogy így könnyebb összeegyeztetni a munkálatokat a szereplők meglévő elkötelezettségeivel, miközben fel lehet használni az alapanyag ikonikus elemeit, például a betétdalként szolgáló Frank Sinatra-slágert, amit idehaza is kívülről fúj egy egész generáció.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek