Évente kellene járnia a szívműtött férfinak kezelésre, négy év múlvára kapott időpontot

Megosztás

A világszintű, Nyugat-Európát is leköröző magyar egészségügy egyik újabb gyöngyszeme. De hát negyedszer is zsinórban kétharmadott kapott a Fidesz másfél hónappal ezelőtt, valószínűleg Gyurcsány lehet a hibás a sokkoló várólisták miatt. Üdvözöljük Magyarországon az állami egészségügyben.

Négy évet kell várnia, hogy rehabilitációra mehessen, pedig évente kellene járnia – erről panaszkodott egy szívműtött beteg az RTL Híradónak. A 47 éves férfi kétségbe van esve, fizikai munkát nem tud végezni a betegsége miatt.

A férfi műszívbillentyűt kapott egy rendellenesség miatt és azt mondja, még abban évben elkezdte a rehabilitációt, majd jött a covid és a kezelések leálltak. Az újraindulást követően ismét kért időpontot, ekkor kapott négy év múlvára. A hivatalos irat ráadásul megemlíti, hogy ez még tovább csúszhat. A történetét a Facebookon osztotta meg először.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke szerint a probléma általános.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek