Márki-Zay: Tégla-e, aki szóba áll egy fideszessel?

Megosztás

Reagált a több ellenzéki szereplőtől érkező kritikára az elmúlt hetekben Lázár Jánossal fegyverszünetet kötő és a közmédiába is ellátogató egykori miniszterelnök-jelölt.

A címben szereplő felütéssel induló bejegyzésben így ír Márki-Zay Péter, aki elmagyarázza, miért állt szóba Lázár Jánossal és miért fogadta el a köztévé hívását:

“Évekig követeltük, hogy engedjenek be ellenzéki politikusokat élő műsorokba a köztévébe, majd amikor ezt megtették, hogyan is mondhattam volna erre nemet? Négy évig dörömböltünk egy ajtón, majd amikor egyszer kinyitják, mondjunk önként nemet? Normális?”

“Évekig követeltem, hogy Lázár János segítsen Hódmezővásárhelynek és az általuk elakasztott projekteket indítsák újra, tegyék lehetővé a Modern Városok Program előrehaladását, majd amikor ezt győzelme után Lázár felajánlotta, hogyan is mondhattam volna erre nemet?”

“Lánczi Tamás persze azért hívott, hogy szidjam az ellenzéket – nem tettem -, Lázár pedig azért, hogy miután ellenségeskedéssel nem sikerült Vásárhelyet visszahódítania, most pozitív kampánnyal megtehesse – de ez mit sem változtat azon, hogy ezen meghívásokra úriember és polgármester nem mondhat nemet. Céljaim nem változtak: az igazságot szeretném eljuttatni még a kormánypárti sajtót követő honfitársaimhoz is, és természetesen városom fejlődését szolgálom és támogatom, pártállástól függetlenül és korrupciómentesen felkarolva minden jó ügyet.”

“Arra pedig, hogy kit támogatott a Fidesz az előválasztás második fordulójában, és ki mennyire igyekezett leváltani hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, még visszatérek…” – zárja bejegyzését Márki-Zay.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts