Sportfesztivál az egyetemen, jövő héten is Miskolc a figyelem középpontjában

Megosztás

Miskolcon rendezik az idei MEFOB FESZT-et, mely az egyetemi sport legnagyobb fesztiválja. Az eseményre május 19. és 22. között kerül sor.

A sport mellett esti DJ-s buli, számos kísérő program, szabadidős események és sportkonferencia is színesíti majd a rendezvényt – írja a Minap.

Íme a felhozatal címszavakban: asztalitenisz, atlétika, ultimate frizbi, futsal, judo, kosárlabda, tenisz és vízilabda. Ehhez nyugodtan képzeljük még hozzá a több száz fős szurkolói sereget – annál is inkább, mivel jó pár csapatsportágban érdekeltek lesznek a helyi erők.

A MEFOB FESZT az egyetemi sport legnagyobb fesztiválja, ahol egyszerre több egyetemi országos bajnokságot is szerveznek – számos szabadidősportos rendezvénnyel kiegészülve annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az egyetemista korosztály számára a rendszeres sport fontosságára és közösségformáló erejére. 

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára felhívta a figyelmet: habár az ünnepélyes megnyitót jövő pénteken tartják, már csütörtök délelőtt beindul a fesztivál. Szemléltetésül említette: konferencián tart előadást Mocsai Lajos és Kemény Dénes, majd egy kerekasztal-beszélgetésen Kiss GergelyBaji BalázsCseh László és Zsivoczky-Farkas Györgyi is föltűnik még az első napon.

A programról részletesebben ITT olvashatnak. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek