Nyaralásra felkészülni, vigyázz, kész, rajt!

Megosztás

Végre itt a tavasz, gyönyörűen süt a nap. Indulhatunk kifelé, hogy minél több időt töltsünk a szabadban, természetben, másrészről pedig elkezdhetjük végre tervezni a nyári pihenéssel eltöltött időszakunkat.

Az elmúlt két év nem igazán kedvezett a kikapcsolódásnak, így sokan most kezdik bepótolni a kimaradt heteket. Főleg egy gyermekes család számára nagyon fontos, hogy minden szempontot kielégítő, igazán tartalmas és felejthetetlen napokat tudjanak a családtagok együtt eltölteni.

A családbarát nyaralás legfontosabb ismérvei

Akik egy vagy több gyermekkel indulnak nyaralni, biztosan tudják, hogy már maga az utazásra való felkészülés mennyi időt és energiát vesz igénybe. Mire egy nagycsalád megérkezik a szálláshelyre, teljesen ki van purcanva az előzetes készülődéstől, szervezéstől és sok esetben a hosszú utazástól.

A szórakozás és pihenés széles körű skáláját kell annak a szállodának biztosítani, aki jogosult szeretne lenni a családbarát cím elnyerésére. Különböző korosztályú gyermekek más és más elfoglaltsággal szeretik eltölteni a szabadidejüket, miközben a szülők szeretnének néhány gyermekmentes órát és önfeledt kikapcsolódást.

Előfoglalási kedvezménnyel még jobb áron!

Azok, akik már biztosan tudják, hogy mikor vehetik ki a szabadságukat, az ő számukra remek lehetőség a hévízi Hotel Európa Fit****superior kedvezményes ajánlata. A 2021-es év egyik Év Szállása díj nyertese méltán híres wellnes és spa élményfürdőzési lehetőségeiről, változatos gyermekprogramjairól, számtalan egészségmegőrző és gyógykezeléséről, valamint egyedi ajánlatairól.

Az elmúlt két év bizonytalanságai következtében a szálloda rendkívül rugalmas foglalási és lemondási feltételekkel indítja ezt a szezont. A szálloda különösen figyel arra, hogy minden korosztály, gyermek és felnőtt egyaránt megtalálja minden nap a maga számára különlegesnek tartott tevékenységet.

Gazdag animációs programok, beszélgetős esték

Napjainkban a gyerekek élete elképzelhetetlen a kütyük nélkül. Bármennyire próbáljuk őket kordában tartani, számukra a digitális világ már a mindennapi élet része. Az Európafit igyekszik ezt a lehető legjobban kihasználni úgy, hogy a legújabb és a gyerekek számára értelmes digitális játékokat ismerteti meg velük.

A nagyobbak részesei lehetnek a virtuális térnek, vagy Xboxozhatnak, de robotos és szimulációs játékokkal is megismerkedhetnek. A digitalizáció mellett fontos a hagyományok tisztelete és a kézműves tevékenységek gyakorlása. A kezeink által történő alkotás mindig is egy felüdítő, feltöltő élmény mindenki számára.

A felnőttek is számtalan programból válogathatnak. A beszélgetős estéken szó esik többek között önismeretről, asztrológiáról, gyermek-szülő viszonyról, de a szálloda több sztárvendéget felvonultató műsoros estet is szervez, miközben az animátorok gondoskodnak a gyerekek lefoglalásáról.

A kis ízelítő után érdemes ellátogatni az Európafit honlapjára, ahol további részleteket olvashat az idei változatos nyaralási lehetőségekről!

Kapcsolódó cikkek