Fokozott ellenőrzéssel készül a miskolci rendőrség a hétfői DVTK-meccsre

Megosztás

A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén 2022. május 9-én 20 órakor kezdődő DVTK – Soroksár SC NB II-es mérkőzés kapcsán fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

“Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet, és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít továbbá a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Kérjük a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák” – írta a rendőrség.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek