Miskolc hétfő reggel – humoros vagy ijesztő?

Megosztás

A társadalom egyik legnagyobb gondja, hogy már teljes közönnyel fordulunk embertársaink felé, talán ez az egyik legproblémásabb része a világnak, ami a legtöbbet változott néhány évtized alatt. Valóban nem tudhatjuk, hogy valaki részeg-e, netán drogos, de mi van, ha csak rosszul lett? Legtöbbünket nem is érdekli – sajnos.

Az egyik miskolci Facebook-csoportban jelent meg az ominózus kép, alatta pedig meg is jelenik a két teljesen eltérő álláspont. Néhányan humorosra veszik a figurát és viccnek veszik, vélhetően biztosak abban, hogy csak egy bulizó másnapja sikerült túl különlegesre.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, szabadtéri és szöveg

Ugyanakkor megjelennek a féltő figyelmeztetést tevők is, akik felhívják a figyelmet, hogy elég baj, hogy senki a füle botját sem mozgatja, miközben lehet, hogy az illető embernek segítségre van szüksége, mert például rosszul van. Ez ránézésre megállapíthatatlan. De azért remélik, valaki legalább odament hozzá megkérdezni, rosszul van-e.

Nézzünk néhány hozzászólást a poszt alól:

“Egy nehéz nap éjszakája után, villamosra várva elpilledt kicsit😁🤣🤣

“Éjszakás volt a tag 😮😉😜

“Ez Pesten minden napos 😂😂

“Elhúzódott a majális🤔

“Sajnos ugyan ezért ártatlan emberek halnak meg,mert mindenki hátat fordít,közönyös,részeg”, lehet pont nem az.! cukros?

“Szerintem ez inkább szomorú, mint vicces!”

“Azért remélem valakinek volt annyi esze, hogy megnézze mi lett vele….”

“Csak remélni tudom, hogy valaki kivette az űrszelvényből mielőtt jött a villamos”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek