Jakab Péter: Miskolc a mindenem, lesz hangja a városnak a Parlamentben

Megosztás

A Jobbik elnöke a Minap.hu-nak nyilatkozott arról, hogyan fogja képviselni pártja frakcióvezetőjeként a borsodi megyeszékhelyen élőket az Országgyűlésben.

“Szeretném, hogy az utca embere érezze: van képviselője a parlamentben, aki úgy szól, mint ő, úgy érez, mint ő, ugyanazt akarja, mint ő, mert egy közülük” – nyilatkozta a lapnak a parlamenti prioritásai kapcsán Jakab Péter. “Miskolc a mindenem, nem is lehet kérdés, hogy lesz-e hangja a városnak az Országgyűlésben. Lehet, hogy kicsit karcos lesz és nyers, ahogy az elmúlt négy évben is, de a miénk.”

Arról, hogy Csöbör Katalin, Kiss János, Hegedűs Andrea és saját maga révén négyen is képviselni fogják Miskolcot az új Parlamentben, így beszélt a Jobbik első embere:

“A képviselők nevei ugyan részben változtak, de a számuk nem. Az igazi változásnak Budapesten kellene megszületnie, hogy végre a kormány ne mostohagyerekként kezelje a városunkat, hanem megkapják a miskolciak azt, amit megérdemelnek: minőségi munkahelyeket, minőségi fizetéssel, megfelelő úthálózattal, közlekedéssel. A tudás, a tehetség és az utánpótlás a rendelkezésünkre áll, hiszen három miskolci középfokú oktatási intézmény is ott van az országos élmezőnyben, és van egy remek egyetemünk.”

“Minden adott ahhoz, hogy Miskolc sikeres legyen – már amennyiben a kormány hagyja, és nem megfojtja a várost az eddig tapasztalt temérdek forráselvonással. Mi, ellenzékiek ki fogunk állni a városunkért, ahogy eddig is. A két kormánypárti képviselőnek is ezt kellene tennie, és nem meghajolni a Fidesz előtt, hanem küzdeni a miskolciakért.”

További részletek a Minap.hu interjújában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek