Simon Gábor: Több mint 10 év után visszatér a majális Csanyikba

Megosztás

Dr. Simon Gábor a Velünk a Város frakcióvezetője és dr. Varga László az MSZP megyei elnöke sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy több mint tíz év után visszatér a miskolci majális az eredeti helyszínére, a Csanyikba.

Varga László felidézte, hogy 2012-ben a korábbi városvezetés költöztette a nagymúltú programot a Csanyikból a Népkertbe, mint mondta, ők ezt nem tartották jó ötletnek, mert a miskolciak szeretik a Csanyikot, kötődnek a helyszínhez. Ezért ebben az időszakban az MSZP, a hagyományokat megőrizve, a hagyományos helyszínen tartotta a párt majálisait.

Simon Gábor arról beszélt, hogy baloldali politikusként kiemelten fontosnak tartja, hogy a városvezetés meghozta a döntést, miszerint a majális visszatérhet eredeti helyszínére.
Bízik benne, hogy a miskolciak nosztalgiával tekintenek majd a rendezvényre és sokan részt vesznek a színes programokon.

Simon Gábor beszámolt arról is, hogy a városvezetés döntésének köszönhetően, az MVK ingyenes buszjáratokkal segíti a városlakók eljutását a Csanyikba.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek