A miskolctapolcai nagy parkoló egy részét elfoglalja egy beruházást kivitelező cég

Megosztás

Ezt már számos alkalommal jelezték az önkormányzatnak. Lépések is történtek az ügyben, valószínűleg, a nyári turistaszezonra más helyet keresnek az építőanyagoknak és munkagépeknek és megoldódik a probléma.

A tapolcai park jelentős részének felújítására irányuló beruházás indult 2022 tavaszán, ami várhatóan 2023 azonos időszakáig tart majd. A kivitelezést végző cég közterület-használati engedélyt kapott Miskolc MJV Önkormányzatától arra, hogy a beruházás folyamán építőanyagok, munkagépek elhelyezésére a tapolcai „nagyparkolót”, azaz a Miskolctapolcai út mentén található ingyenes gépjármű-parkolót használja. Az engedély a parkoló 1200 négyzetméteres, a Hejő-patak felé eső sávjára szól.

Az elmúlt napokban több lakossági észrevétel érkezett a parkoló részleges lezárásával kapcsolatban, többen jelezték, a turisztikai szezonban igény lenne a parkoló teljes területére, ezért Miskolc MJV Önkormányzata hamarosan új területet jelöl ki a deponálásra – írja a polgármesteri hivatal közleménye.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek