Újjászületett: sokkoló, ahogy egy nő beájult arccal előre az érkező vonat alá, ám karcolásokkal megúszta – videó

Megosztás

Elképesztően szerencsétlen és mégis végtelenül szerencsés balesetet szenvedett egy argentin hölgy. Drasztikus vérnyomás-zuhanás miatt eszméletét veszítve esett éppen az állomásra befutó vagonok alá, de valaki nagyon vigyázott rá odafent, mert gyakorlatilag semmi baja sem lett. Élve és egészségesen húzták ki, óriási szerencse.

Az argentin főváros, Buenos Aires pályaudvarán durva, de szerencsére nem tragikus kimenetelű balesetet rögzített a biztonsági kamera:

A New York Post azt írja, egy Candela nevű fiatal nő az éppen érkező vonat felé tartva hirtelen elveszti az eszméletét, amikor az állomásra beérkezett vonat. A szemtanúk láthatóan elborzadnak a történtekről.

Pedig a nőt megúszta az egészet sérülés nélkül, bár kórházba vitték, még aznap távozhatott.

A nő egy argentin tévécsatornának azt mondta, azért ájult el, mert leesett a vérnyomása. „Nem tudom, hogy lehet, hogy még mindig életben vagyok. Még mindig próbálom megérteni az egészet” – mondta. (New York Post)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek