A Borsodban számláló Mérő László: Ez az ellenzék így, ahogy van, az én szememben többé nem áll meg

Megosztás

Sárazsadányban dolgozott szavazatszámlálóként, de annak ellenére, hogy kicsit sem a Fidesznek szurkolt, a látottak és az események tükrében rengeteg ellenzéki pártot kukázna és teljesen új alapokra helyezné a politizálást. Hatalmasat csalódott “a másik oldalban is”.

Mérő László matematikus-pszichológus a borsodi Sárazsadányban számlált szavazatokat a választáson. De nagyot csalódott: nem csak az ellenzékben, hanem abban is, hogy szerinte elhitették azt 20 ezer szavazatszámlálóval az országban, hogy a Fidesz szisztematikusan csal. Merő László szerint ez nem igaz, nem ezért kapott újabb kétharmadot a Fidesz. Szerinte a képlet pofonegyszerű volt: a Fidesz sokkal jobb ajánlatot tett az embereknek, mint az ellenzék.

Mérő László azt mondta a Szelfiben: erre az ellenzékre ő sem szavazna többé. A matematikus kukázná a teljes MSZP-t, kukázná a teljes DK-t és a Jobbikot is. Íme a hanganyag:

Szabadeuropa.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts