Teljesen érthetetlen ámokfutás az M3-ason – videó

Megosztás

A Range Rover közelében sincs másik autó, csak a külső sávban nyugodtan haladó kis furgon, ám az őt előző roveres éppen nagyon ráért és kiélte rajta frusztrációját. Nehéz ép ésszel megmagyarázni tettét, ahogy azt is, hogyan kaphat az ilyen jogosítványt. Ha volt is némi előzménye, ez akkor is érthetetlen viselkedés.

Újabb megdöbbentő esetet rögzített a fedélzeti kamera az M3-as autópályán. Ezúttal egy Range Rover sofőrje gondolta úgy, hogy neki mindent lehet. Bosszút állni és a sztráda egyedüli urának képzelni magát egyaránt. A Budapesti Autósok Közössége osztotta meg a videót, amin jól látszik, hogy egy sávváltást nem tudták sehogy sem kezelni a delikvens a minap.

− Budapest felé menet az előttünk haladó Range Rover szándékosan ráhúzta a kormányt a mellette haladó gépjárműre, majd büntetőfékezett előtte. A helyszín: M3-as autópálya Budapest felé, M0 elágazás előtt nem sokkal − írta olvasójuk, akinek kamerája rögzítette az esetet. A videó tanúsága szerint a furgonos sávot váltott nem sokkal korábban, és ez verhette ki a biztosítékot a bedühödött sofőrnél. Mindemellett az sem zavarta, hogy mögöttük ott  a másik autós, aki bizony ugyanúgy pórul járhatott volna, ha a leckéztetésből baleset lesz.

Mindenesetre egészen ijesztő egyre több ilyen videót látni, amikor arra gondolunk, az ilyen sofőrök ugyanúgy köztünk vezetnek, miközben erre pszichésen teljesen alkalmatlanok. A nem sokkal korábbi sávváltás még csak nem is volt balesetveszélyes, a leckéztetés annál inkább.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek