„Tóth Gabi egy gerinctelen érdekember, hányok tőle”

Megosztás

Osváth Zsolt, a népszerű youtuber beszélt arról a legfrissebb videójában, hogy Tóth Gabi hazudott neki és emiatt most már nem fogja többször megvédeni, sőt.

„Tóth Gabi az a személy volt, akit az elmúlt pár évben jó párszor megvédtem (…), úgy éreztem igazságtalanság érte őt sokszor” – mondta Osváth.

Szerinte Tóth Gabi korábban azt mondta neki: nem viseli már jól, hogy mindenki a kormányoldalhoz köti őt. Felhozta példának, hogy igaz a Békemeneten ott volt, de elmondása szerint Orbán Viktor beszédén már direkt nem maradt ott. Osváth Zsolt megsajnálta, hogy így belevonták a politikába, főleg, hogy Tóth Gabi szerint a sajtósa rontott el sok mindent. Majd a választás hetén mégis énekelt Orbán Viktor kampányzáróján. Ekkor érezte azt a youtuber, hogy kihasználták, amire úgy reagált: „én hányok Tóth Gabitól”.

„Aki megvallja azt, hogy ő magyar és keresztény, vidéki, az el van pusztítva, azt gyűlölik és utálják az emberek” – mondta a youtuber, aki szerint mostanában sok ember gondolkodik így. De szerinte Tóth Gabi egy gerinctelen érdekember, akit nem azért bántanak, mert fideszes, hanem azért, mert a pénz miatt áll a kormányoldal mellett, és egyébként jellemtelen ember. Mikor ezzel szembesítette őt, az énekesnő letiltotta mindenhonnan.

forrás: Telex.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek