Távozik a köztévétől Bende Balázs

Megosztás

A Magyar Hang értesülése szerint távozik a közmédiától Bende Balázs. A lap érdeklődésére a műsorvezető annyit válaszolt, hogy ezzel kapcsolatban keressék az MTVA sajtóosztályát.

Az M1 emblematikus arca a csatorna külpolitikai újságírójaként, majd az MTVA vezető szerkesztőjeként vált ismertté – írja a HVG. Egy 2020 végén kiszivárgott hangfelvételen arról beszélt, hogy az MTVA-ban nem az ellenzéket támogatják, és akinek ez nem tetszik, az azonnal adja be a felmondását. A felvételen az hallható pontosan, hogy „most kell eldönteni és egyértelmű választ kapni, hogy ezen körülmények között fog-e, hajlandó-e itt dolgozni. Amennyiben nem, akkor meg kell beszéljük, hogyan tovább. Mert nekem sincs energiám, időm óvodásat meg óvóbácsisat játszani senkivel. Senkit nem tartok annyira értelmetlen és buta embernek, hogy ne fogja fel, hol dolgozik, és mi az elvárás. Aki ezeket nem fogja fel, az vagy buta vagy hazudik. Egyikre sincs szükségünk.”

Mostantól nélkülöznünk kell az ideológiai okfejtéseit.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek