Hideg vagy meleg? Nincs itt kérdés, MINDKETTŐ!

Megosztás

Biztos előfordult már veled is, hogy egy forró nyári napon szívesen kipróbáltad volna, hogy mennyi idő alatt olvad el egy jégkocka a testeteken. Lehet, hogy nem tudtál róla, de nagyon népszerű ez a fajta kink, azaz a játék a hőmérséklettel.

Ötletek a hidegre

A bőr a legnagyobb és legérzékenyebb szervünk, hiszen rengeteg idegvégződés található benne. Éppen ezért, a hirtelen hőmérséklet-változások garantáltan izgalmi állapotot idéznek elő. Adunk is pár ötletet a hideggel való játszadozásra! 

A jégkocka örök kedvenc. Meglehetősen sokoldalúan használható játékszer, mivel nyugodtan lehet vele izgatni a mellbimbókat, a belső combokat vagy éppen a nemi szerveket. Akár komplett jégkockát veszel a szádba, vagy épp csak jégforgácsot, a hatás garantáltan izgató és meglehetősen fagyos lesz. Remek kontrasztot alkot majd a forró leheleteddel. 

Ha magányosan vágsz neki az örömszerzésnek, akkor a különféle segédeszközeidet is lehűtheted az izgalmas hatás érdekében. Nem kell mást tenned, mint egy rövid időre betenni a hűtőbe a dildódat, vagy épp más üvegből vagy rozsdamentes acélból készült eszközödet, utána pedig irány a csúcs! Ez természetesen párban is kivitelezhető, de ebben az esetben érdemes a partnered kezét megbízhatóan rögzíteni, illetve a szemeket bekötözni. Az, hogy nem tudja, hogy mikor, milyen érzésre számíthat, garantáltan feltüzeli! 

Ha igazán az őrületbe szeretnéd kergetni a partneredet, akkor próbáld ki azt, hogy váltogatod a hideg és meleg impulzusokat. Ebben a segítségedre lehetnek a forró ajkaid és a hideg kezed, melyek garantáltan hatékonynak bizonyulnak majd. 

Meleg és forró hatások

A meleg hatások ugyanolyan izgalmasak és izgatóak, mint a hidegek, főleg abban az esetben, ha a kettőt még kombináljátok is. Forró tippjeinkkel garantáltan nem csak a hangulatotok lesz tüzes. 

A melegítő masszázsolajak egyik nagy előnye, hogy a bőrre kerülve egy idő után igencsak felmelegítik azt. Mivel nem sok helyen kapható ilyen különleges olaj, ezért mindenképp nézz körül a Szexvitál.hu készítményei között, ahol megtalálhatod, amit keresel. Ha nem szeretnél egy ilyenre beruházni, akkor érdemes egy masszázsgyertyát választani. 

A forró viasz is hasonlóan izgalmas játék, bár azt érdemes tudni róla, hogy a hagyományos gyertyák ehhez lehet, hogy túlságosan extrém hővel járnak. Éppen ezért érdemes inkább kifejezetten ebből a célból készült gyertyát választani, mivel az nem olyan magas fokon ég.

Végül pedig léteznek melegítő funkcióval készült szexjátékok, melyek kifejezetten erre a hőingadozásra építenek. Ilyenek például a melegítő hatású vibrátorok, melegedő maszturbátorok és az ezekhez tartozó anál vibrátorok is. Ha pedig igazán forró élményt akarsz, akkor próbáld ki a vízbázisú melegítő síkosítót!

Kapcsolódó cikkek