Amikor már fölösleges bármit elkendőzni: Egy héttel a választások után megszüntették a City7 című ingyenes lapot

Megosztás


Országszerte megszűnt a City7 (leszámítva Budapest VIII. kerületét) – írja a Media1, miután a Mediaworks ügyfélszolgálatánál érdeklődött arról, hogy miért nem jelent meg a legfrissebb lapszám.

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA)/Mediaworks kiadónál a Media1 érdeklődésére nem indokolták a fejleményt, annyit mondtak, hogy „már nem tudjuk biztosítani a lapot”, és az ügyfélszolgálatnál is csak a lap megszűnéséről kaptak tájékoztatást a vezetőségtől.

A City7 néven futó lapcsaládot tavaly indította el a Mediaworks a 2022-es választások előtt. Kifejezetten azokra a városokra fókuszáltak, ahol 2019-ben kikapott a Fidesz az önkormányzati választásokon, ugyanis itt nem bizonyult számukra elégségesnek, hogy csupán a megyei lapok közöltek kormánypropagandát.

A 24 oldalas ingyenes újság Miskolc mellet Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szegeden, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán jelent meg hetente, egyharmad-egyharmad arányban volt benne helyi kormánybarát tartalom, központilag gyártott bulvár és hirdetés. A központi tartalmakért Pósa Árpád felelt főszerkesztőként.

Kapcsolódó cikkek