Beteljesedett Lázár bosszúja: Megmondtam, hogy Márki-Zay politikai hulla lesz, így is történt

Megosztás

Óriási, személyes bosszúvágy is vezérelte Lázár Jánost, hogy elégtételt vegyen Márki-Zay Péteren, aki képes volt őt legyőzni a bevehetetlennek tűnő Hódmezővásárhelyen néhány évvel ezelőtt. Most rendkívül ütős bosszút állt és külön kiemelte, hogy előre megmondta, hogy “vasárnap este 10-re Márki-Zayból politikai hulla lesz és percre pontosan így is lett”.

„Én abban reménykedem, hogy a mai eredmény, mind a választókerületi, mind az országos, elgondolkodtatja, és jó útra téríti Márki-Zayt, legalább a hódmezővásárhelyi ügyeket illetően” – mondta Lázár János a választási eredményeket értékelve a 24.hu-nak adott interjúban. Szerinte Márki-Zay legyőzése egyedül azt jelenti, hogy

továbbra is maximális erőbedobással dolgozom a választókért, és igyekszem csökkenteni a felfokozott, egymásnak feszülő indulatokat, és igyekszem a legjobb tudásom szerint képviselni mindazon választókat is, akik most nem rám adták a voksukat.”

Lázár szerint azzal, hogy 12 százalékos különbséggel győzött Márki-Zay ellen, az „elég meggyőző.” Beszélt arról is, hogy biztos benne, hogy „emberpróbáló kormányzás jön.”

A villáminterjú végén Lázár visszautalt egy korábbi mondatára, ami szerint Márki-Zay április 3-án este 10-re „politikai hulla” lesz.

És ez így is történt. Óra, percre stimmelt. Vége van.”

(Hvg.hu)

Ami viszont félő, hogy a most még diadalmámorban úszó fideszes szavazók számára néhány héten belül elérkezik a döbbenet, amikor a hitelből osztogatás után jön a kijózanító valóság, a megszorítások (bár nyilván nem így fogják hívni), a még inkább elszálló árak, az árstop vége és a többi. Érdemes lesz figyelni a reakciókat.

Kapcsolódó cikkek