Üveges Gábor: Ne hagyjuk, hogy a Fidesz megvesztegessen és zsaroljon minket! – videó

Megosztás

Egyre több forrásból érkezik olyan információ, hogy a Fidesz és jelöltjei pénzosztó helyeket hoztak létre, ahonnan szervezetten zajlik a voksok megvásárlása. De ez még a kisebbik baj.

Arról is egyre egyértelműbb információk érkeznek, hogy a kiszolgáltatott réteget a fideszes jelöltek megbízottjai, vagy éppen az Orbánhoz ilyen vagy olyan okból lojális (leginkább kistelepülések esetében) polgármesterek zsarolják meg, hogy ne számítsanak se pénzre, se munkára, ha nem a Fideszre szavaznak.

Sajnos olyan esetekről is hallhattunk már évekkel ezelőtt is, hogy egy-egy ilyen megzsarolt vagy megvesztegetett szavazónak le kellett fényképeznie telefonjával a saját voksát (ami egyébként tilos!), amivel bizonyítania kellett, hogy valóban arra szavazott, akire utasították. Egyértelmű, hogy ez a választás is már nagyon messze van attól, hogy tisztának lehessen nevezni, de ezt már a hivatalos EBESZ-vizsgálat is megállapította.

Üveges Gábor, az Ellenzéki Összefogás jelöltje azonban nem akarja, hogy ilyen világban kelljen gyermekeinknek felnőnie.

“Egy normális demokráciában nem vásárolni kell a szavazatokat, hanem valódi teljesítményt felmutatva kiérdemelni a bizalmat❗

👉Milyen szánalmas és megalázó, hogy valaki úgy akarja a hatalmát megtartani, hogy pénzosztó helyeket létesít, hogy helyi kemény legényeket toboroz…

👉Nem lesznek rátok büszkék a gyermekeitek, nem lesztek példa az utókor számára!

Április 3-án nemet mondunk rátok, és igent mondunk a Jövőre❗🇭🇺

Kapcsolódó cikkek