“Csöbör Katalin képviselő asszony nem támogatja azokat, akik szavazatukkal a parlamentbe juttatták, váltani kell”

Megosztás

Az avasi önkormányzati képviselő szerint ezeket kell mérlegelni az avasiaknak, ha a szavazófülkébe lépnek.

“KIRE SZAVAZZAK ?

Egy hét múlva országgyűlési választás lesz. Vannak akik még gondolkodnak ezen, de nagyon sokan már eldöntötték hozzám hasonlóan. Mint avasi lakó 2 személy közül választhatok. Csöbör Katalin vagy Szilágyi Szabolcs. Nos nálam ez nem kérdés. SZILÁGYI SZABOLCS nálam a befutó. Egyszerűen azért, mert 12 év alatt semmit nem tett a jelenlegi képviselőnő értem, értünk avasiakért.

18 éven át szerveztem képviselőtársaimmal az avasi főzőversenyt, 3 alkalommal meglátogatta a rendezvényt Csöbör Katalin, akit arra kértem minden esetben, hogy legalább 5 millió forinttal támogassa már a Jósika utcai járda aszfaltozását, de erre sohasem volt hajlandó. Egyetlen forintot sem adott sem erre, sem más célra. Ha egy házasság nem működik el kell válni. Ha a képviselőnő nem támogatja azokat akik őt a parlamentbe juttatták a szavazatukkal, akkor váltani kell.

Nem adom meg neki azt az esélyt, hogy újabb 4 évig ne csináljon semmit. Ezért adom a szavazatomat Szilágyi Szabolcsnak. Akik elégedetlenek a jelenlegi 12 éve értünk semmit nem tevő képviselőnővel, hozzám hasonlóan támogassák Szilágyi Szabolcsot aki egyébként megnyerte az előválasztást is az önök szavazatai alapján. Döntsenek helyesen!” Fodor Zoltán írása a Facebookon.

A poszt alatt Csöbör Katalin is tiszteletét tette és igyekezett bizonygatni, mennyi mindent tett Miskolcért és az Avasért. Egy másik hozzászóló azonban rátapintott a lényegre és ez az, amit az elmúlt két év ellenére a Fidesz-szavazók elfelejtenek. Íme:
“Csöbör Katalin, Fodor Zoltán egy köztiszteletben álló, az Avasért becsülettel dolgozó képviselő. Mindig kiállt az ott élő emberekért. Ön Miskolcért a parlamentben soha fel nem szólalt, nem tett semmit. Megszavazott minden elvonást, amit a miskolci önkormányzat kapott, mert a lakosok a Fidesz ellenére az ellenzékre szavaztak. Most persze szükség lenne a szavazatokra, ugye?!… Bízom benne, hogy veszít a választáson hölgyem! Hajrá Egyesült Ellenzék!”

Kapcsolódó cikkek