Remek: ha elég ügyes, videojátékban már elkaphatja Tiborczot, Mészárost és Orbánt

Megosztás

A valóságban erre csak akkor lesz lehetőség, ha április 3-án sikerül leváltani Orbán önkényuralmi rendszerét az eleve döbbenetesen a Fidesz felé lejtő választáson. A játékban Márki-Zay Péterrel üldözhetjük az oligarchákat.

Szeretné azt látni, hogy elkapják a grabancát az EU-s pénzekből és közpénzmilliárdokból meggazdagodó Tiborcz Istvánnak? Esetleg jól esne látni, hogy a világ legnagyobb strómanja, Mészáros Lőrinc végre megüti a bokáját? Esetleg a közpénzt a saját és a haverok zsebébe ömlesztő Orbán Viktort látná, ahogy utoléri a törvény ereje?

Akkor mindenképpen próbálja ki ezt a kicsit fárasztó videojátékot az interneten. HA IDE KATTINT, elindul a játék, ahol Márki-Zay Pétert vezetve kell megszabadítania Magyarországot néhány fideszes oligarchától.

Ha megvan Tiborcz, utána jöhet Mészáros Lőrinc, majd végül a közpénzes zsákkal menekülő, erősen túlsúlyos Orbán Viktort kell utolérni és elkapni, ez már a legnehezebb feladat. Időközben a közpénz látványosan csökken és csökken, mert a fideszes NER-lovagok folyamatosan maguknak pumpálják azt. Orbán elfogása a legtrükkösebb és a legnehezebb és ne lepődjünk meg, ha az MTVA, illetve az ereszcsatornás Szájer is megjelenik a játékban.

Jó szórakozást!

Közpénzhajsza: Kapd el Te is a fideszes tolvajokat | Ez a lényeg

Kapcsolódó cikkek