A roma képviselőjelölt kéri minden roma honfitársát, hogy ne dőljön be a Fidesznek, csak az ellenzékre szavazzon – videó

Megosztás

A cigányság egyik leendő zászlóvivője az egységes összefogás egyik jelöltjeként indul bő egy hét múlva a választásokon. Egészen jól belelát Orbánék rendszerébe és érzékeli, egy zsaroló kormánnyal van dolgunk, élén egy zsaroló miniszterelnökkel, aki csak a romák szavazataira hajt, utána nem is törődik velük. Ezért kell az ellenzéki összefogás jelöltjét támogatni, hogy ez másként legyen.

Varga Ferenc képviselőjelölt videóüzenetben szólt roma honfitársaihoz, amit feltétlenül látnia kellene a borsodi cigányságnak és az egész országnak is. Varga ugyanis átlátja Orbán jelenlegi rendszerét és semmiképpen nem kívánja, hogy a romák továbbra is a Fideszt tartsák hatalmon.

“A jelenlegi hatalom elnyom, kiszolgáltatottan tart, kampányidőszakban ígérget, megvezet minket, majd elengedi a kezünket. Csak a szavazatainkra van szüksége. Hatalmas elmaradásaink vannak az oktatás és az egészségügy területén. A sokat emlegetett felzárkóztatásból semmit nem tapasztaltunk.”

“Fenyegetnek, hogy ha nem szavazunk a Fideszre, akkor még azt is elveszítjük, amink van, a közmunkás állásokat. Ha nem hat a fenyegetés, akkor ígérgetnek, 12 éve ugyanazt, de elég az üres ígéretekből. Ne adjuk el a szavazatainkat, ennél mi többet érünk” – buzdított Varga arra, hogy a romák ne adják el magukat olcsó ígéretek és fenyegetések miatt a Fidesznek, inkább támogassák az igaz ellenzéki jelölteket. Íme a videó:

☝️ A cigányság számára a változást csak a kormányváltás hozhatja el!

🗣️ Ezzel a videóval a magyar cigányságnak szeretnék üzenni. 🔴 Április 3-án itt a valódi lehetőség a változásra.

❗ Ne adjuk el a szavazatainkat! Ennél mi többet érünk!”

Kapcsolódó cikkek