Letépték és megrongálták a plakátjait, Sermer Ádám feljelentést tett

Megosztás

A borsodi 7-es választókerület ellenzéki jelöltje szerint az egyre erkölcstelenebb cselekedetek arra utalnak, hogy a politikai vetélytársai félnek.

Feljelentést tett a plakátjait megrongáló és letépő tettes vagy tettesek ellen Sermer Ádám. A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7-es választókerületének ellenzéki jelöltje a Facebokon számolt be az esetről:

“A mai napot a rendőrségen zártuk. Feljelentést tettem, amiért sok plakátomat letépték a mezőkövesdi stadion környékén. Egy szimpatizánsunknak és a szerencsének köszönhetően, a város határán kívül, a Kánya-patak medrében találtunk rá egy halom plakátomra. Az elkövető, vagy elkövetők hiába próbálták eltűntetni messze a rongálás helyszínétől a lerángatott kampányeszközöket. Amelyek használhatóak maradtak, azokat újra fel fogjuk használni” – írja a posztban Sermer.

“Amennyiben a feljelentés hatására bármilyen további információhoz jutok az elkövetők személye, megbízója és indítéka kapcsán, tájékoztatást fogok adni. Mindenesetre öröm látni, hogy napról napra egyre erkölcstelenebb eszközökhöz nyúlnak a politikai vetélytársaim, hiszen ez azt jelenti, hogy elkezdtek félni. Ők is érzik már a változás szelét. Valami elindult Dél-Borsodban is…” – fogalmazott az Egységben Magyarországért pártszövetség képviselőjelöltje.

Kapcsolódó cikkek