Márkás cipők az idei tavaszra

Megosztás

Szeretnél egy kicsit tájékozottabb lenni az idei divattal és trendekkel kapcsolatban? Elöljáróban annyit mondhatunk el, hogy a márkás ruhák és kiegészítők 2022 tavaszán ugyanúgy tarolni fognak, mint korábban.

Ebben az összeállításban olyan különlegességeket mutatunk be, amelyek nemrég jelentek meg a piacon, illetve olyanokat, amikkel garantáltan tündökölhetsz majd. Lássuk őket!

Márkás cipők a mindennapokra

Ami a munkát és a mindennapokat illeti, amikor szükség van egy elegánsabb, mégis kényelmes modellre, akkor szintén nem árthat meg egy sikkes Tommy Hilfiger cipő. A Signature espadrilles sneaker tökéletes arra az időszakra, amikor már egy kicsit jobb az időjárás, de még nem tudunk szandálban járni. Nagy előnye az Ortholite talpbetét, amely antibakteriális kezelést kapott. Ez megakadályozza a baktériumok elszaporodását, ezáltal csökkenthető a kellemetlen lábszag még egy hosszabb munkanapot követően is. A remek színe pedig garancia arra, hogy szinte bármilyen ruhát veszünk fel az adott reggel, biztosan passzolni fog hozzá ez a halvány rózsaszín belebújós modell. 

A rengeteg színváltozatnak és fazonnak köszönhetően valószínűleg nem fog előfordulni, hogy ne találnánk a ruhatárunkhoz és a stílusunkhoz passzoló cipőt. Manapság úgyis divat a különleges megjelenés! 

A 2022-es év színei

Idén ismét hódítani fog a homokszín, a bézs, illetve a taupe. A természetes és semleges árnyalatú ruhák és kiegészítők praktikusak, hiszen a legtöbb összeállításhoz remekül passzolnak. Ezek mondhatni a fehér új alternatíváinak számítanak, hiszen lassan mindenki megkedveli őket. Valljuk be, a hagyományos fehér sokszor nagyon kényes, így hétköznapi viseletre nem feltétlenül alkalmas. Ezek a tónusok azonban kevésbé piszkolódnak, így nem kell rájuk annyira vigyázni. 

Ott van például a Borgo.hu Tommy Hilfiger kínálatában található Essential Suede Vilc bézs férfi bőrcipő. A profi kivitelezésnek köszönhetően egy igazán tartós és strapabíró kiegészítő, amely igényes megjelenést kölcsönöz az urak számára. A kényelemért a remek anyaghasználat és a két centiméteres sarok felel. 

Élénk piros a feltűnőség jegyében!

Manapság már nemcsak a rúzsok esetében fontos, hogy legyen egy-egy piros színű darabunk. Idén garantáltan hódítani fog ez a szín, így nem árt időben beszerezni pár ruhát és kiegészítőt ebben az árnyalatban. A hölgyek számára például remek választás lehet a limitált kiadású Tommy Hilfiger Low Cut pink-piros női tornacipő, amiben bárki trendivé válhat. A gyártó igazán igényes és könnyed járást biztosító változattal rukkolt elő, ami passzol farmerhez, szoknyához, de még rövidnadrághoz is. 

A melegebb napokra pedig tökéletes megoldást jelent a Gradient piros női papucs, amiben aztán biztosan sikkessé válhatunk. A rattanból és textilből készült kiegészítő stílusos eleme lehet egy lenge ruhának, de viselhető akár a strandon is a fürdőruha mellé.

Kapcsolódó cikkek