Tanulj meg te is tökéletes műszempillákat készíteni!

Megosztás

Miért van akkora sikere a műszempilláknak? A válasz abban rejlik, hogy képes egészen más megjelenést kölcsönözni nekünk. Lágyítja, finomítja az arcvonásokat, szebbé, illetve szempillától függően drámaivá vagy királylányossá változtatja a tekintetet.

Hogyan lehet ezt megtanulni?

Habár nagyon sok trükkös megoldás létezik, kezdve a mágneses szempilláktól az egyéb módszerekig, valóban szép eredményeket csak a professzionális szalonok és a szakszerű technika tud megalkotni. 

Jó hír azonban, hogy nagyszerű képzések érhetőek már el, amelyekkel a szakemberek a legkülönbözőbb igényeket ki tudják szolgálni.

2D duplázó technika

A StudioFlash képzésén elsajátíthatod a 2D duplázó technikát. Ennek különlegessége az, hogy csodálatos, drámai kifejezést képes varázsolni a vendégek számára. Ez a képzés nem kezdőknek szól, hanem azok számára lesz hasznos, akik már egy bizonyos tapasztalat birtokában vannak. A szintje középhaladónak számít. 

Ezek az információk egyértelművé teszik, hogy elsősorban szakmai képzésként lesz hasznos, ahol komoly technikai tudást sajátíthatunk el. Kiváló oktatóktól lesheted el a 2D műszempilla elkészítésének módszereit, akik kifejezetten nagy szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, remek oktatási stratégiákkal segítik a tanulás folyamatát. A StudioFlash biztosít minden szükséges eszközt és anyagot, neked csak modellt kell hívnod.

A StudioFlash 2D műszempilla-tanfolyam lehetőséget kínál a dúsító módszer megtanulása mellett különböző szakmai témák átbeszélésére, valamint a szakmai gyakorlatod során felmerülő kérdéseidre is segít megtalálni a válaszokat.

3D műszempilla felrakása

Akiknek nem elég a 2D, már elérhetőek az ennél is komolyabb tudást kívánó technikák. A StudioFlash műszempilla-tanfolyam lehetőségei között 3D-6D VOLUME oktatás is elérhető. Ennek alapfeltétele a legalább 6 hónapos meglévő, saját gyakorlat, de azoknak is javasolt, akik már régóta foglalkoznak műszempillákkal, de bővíteni szeretnék szolgáltatásaikat.

A speciális VOLUME módszernek köszönhetően habár drámai tekintetet kölcsönözhetünk ügyfeleinknek, mégis meg tudjuk őrizni a természetesség varázsát. Pontosan ez az, amit minden nő akar: olyan módon csábítani, hogy közben elkerülhessék a művi kinézetet. Így ez a dúsítótechnika egyben előnyt is jelent a szakemberek számára azon kollégákkal szemben, akik ezt nem ismerik. Az eredményt a vendégek garantáltan kellő mértékben értékelni fogják.

A részletes tematika a honlapon megtekinthető, a tanfolyam felépítésének köszönhetően a módszer tökéletesen elsajátítható. Modellt ide is hívj magaddal! Mindkét tanfolyamról névre szóló igazolást kapnak a hallgatók. Szerezd meg a legújabb, legmodernebb tudást legelőször te, és kerülj lépéselőnybe versenytársaidhoz képest!

Kapcsolódó cikkek