Valakik szisztematikusan rongálják Jézsó Gábor plakátjait

Megosztás

Jézsó Gábor, a megye 6-os számú választókerületének képviselőjelöltje arról számolt be közösségi oldalán, hogy rengeteg kihelyezett plakátját rongálták meg, hogy csak a fideszes ellenfele, Koncz Zsófia arcképe legyen látható.

A politikus nem akar versenyre kelni a rongálókkal, helyette a plakátokra szánt többi összeget innentől a háborús menekülteknek fogja felajánlani.

Kevesebb plakát, több segítség a rászorulóknak. Sajnos az elmúlt napokban azt tapasztaljuk, hogy a kikerült plakátjaim folyamatosan rongálás áldozatává válnak, “valakik” letépik, vagy a földig lehúzzák, hogy csak a Fidesz legyen látható.

Én nem szeretnék a rombolásban, háboruskodásban versenyezni, én építeni szeretnék. Ezért arra kértem támogatóimat, hogy a plakátokra szánt összegből háborús menekülteket, nőket, gyermekeket és rászorulókat támogassunk.

– írta.

Az eset nem egyedülálló, az ország több városában tépkedték meg, fújták le, vagy tüntették el teljesen az Egységben Magyarországért jelöltjeinek kihelyezett plakátját. Fontos kiemelni, hogy kampányidőszakban jogsértést követ el az, aki más plakáját letépi, letakarja vagy elfedi más plakáttal.

Kapcsolódó cikkek