A száguldó BMW-s egy rendőrautónak csattant Miskolcon, súlyos sérüléseket okozva – képek

Megosztás

Az eddigi információk alapján úgy tűnik, hogy a BMW-s versenyezhetett a közúton, amikor elvesztette uralmát autója felett és nagy sebességgel a rendőrautónak ütközött. A benne ülő rendőr életveszélyesen megsérült, a két autó védelmi rendszere nem volt egy szinten.

Az eddig kapott információk szerint egy lengyel rendszámú BMW terepjáró és egy rendőrségi Suzuki Vitara ütközött össze vasárnap hajnalban Miskolcon, a Kiss Ernő utcában – írja a Baleset-info.

A baleset pontos okáról egyelőre nem sokat lehet tudni. Értesüléseink szerint elképzelhető, hogy a BMW versenyzett egy másik autóval, és így ütközött a rendőrautónak.

Felvették a kapcsolatot a Borsod megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztályával. Válaszukban annyit közöltek, hogy az ügy vizsgálatát a Debreceni Katonai Főügyészség végzi.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrautót vezető férfit súlyos – életveszélyes állapotban szállították kórházba. A hajnali baleset óta megműtötték. Állapota életveszélyes.

Ugye emlékszünk Császár Előd igen híressé váló büntetőügyére 1998 és 2001 között? Vajon itt is megismétlődhet ugyanaz még egyszer?

miskolc baleset-info.hu
miskolc baleset-info.hu
miskolc baleset-info.hu
miskolc baleset-info.hu

Kapcsolódó cikkek