Elképesztő: egy fideszes kiadvány a szegények megmentőjeként dicsőíti Mészáros Lőrincet

Megosztás

Amikor azt hisszük, már nincs lejjebb, mindig kiderül, hogy van. A végén még azt hozzák ki a kormánypártot istenítő kiadványok, hogy Mészáros Lőrinc mekkora áldás hazánkra, hiszen mennyi jót tesz velünk. Tényleg komoly, hogy ezt sokan valóban el is hiszik? Nehéz elképzelni, de a jelek szerint bőven vannak ilyenek.

A szinte hihetetlen dologról Hadházy Ákos független képviselő adott hírt a Facebookon, de már mi magunk is találkozhattunk ezzel a nehezen feldolgozható jelenséggel.

“Az ész megáll: már ahhoz is van képük, hogy a fideszes propaganda kiadvány Mészáros Lőrincet istenítse mint a szegények megmentőjét.
A félnótás gázszerelő az Önök pénzéből játszik filantrópot, a megbuherált közbeszerzéseken szerzett állami százmilliárdoknak osztja szét egy szabad szemmel alig látható töredékét. De az arcátlan propagandát ez nem zavarja. Az csak hab a tortán, hogy ennek a lapnak az az online szennyoldal a kiadója, amelyik az elmúlt hetekben levéve álarcát nyíltan oroszbarát kampányra tért át az eddigi “sima” kormánypropagandáról.”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg
Talán az “1000 millió válságkezelésre” sor üti meg a legjobban a szemünket

Kapcsolódó cikkek