A kormány népszavazásának reklámja egy kislány főszereplésével, matekdoga helyett nemi átalakító kezelés – videó

Megosztás

Közpénzből. Ne feledjük, ezeket nem a Fidesz hirdeti, hanem a kormány megbízásából készül. A mi pénzünkből. Nem is olyan rég mondta a kormánypárt, hogy hagyják békén a gyermekeinket. Hát tényleg jó lenne, ha békén hagynák őket és nem kampányolna velük a Fidesz lépten-nyomon.

Oroszország megtámadta a szomszédos Ukrajnát, egyre durvább harcok dúlnak tőlünk pár száz kilométerre, de ezzel párhuzamosan zakatol a magyar választási kampány is. Április 3-án ráadásul nemcsak országgyűlési választások lesznek, hanem a kormány kezdeményezésére népszavazást is tart az ország, ennek jött most ki a reklámja – szúrta ki a Telex.hu.

A kormánypárt erre gyermekvédelmi népszavazásként hivatkozik, magyarázatuk szerint a hanyatló Nyugat már annyira elzüllött, hogy a gyerekek is veszélyben vannak az agresszív LMBTQ-lobbi miatt, ezért meg kell védeni őket. Az ellenzék és a kezdeményezést bíráló civilek pedig inkább arról beszélnek, hogy ebben a politikai akcióban a gyerekvédelem csak ürügy és álca, valójában melegellenes hergelésből akar politikai tőkét kovácsolni az Orbán-kormány.

És most kijött az első, a kormány megbízásából, vagyis nem a Fidesz pénzéből, hanem közös adófizetői pénzből készült „társadalmi célú reklám”, ami a népszavazást hirdeti. Egyelőre a kormánypárti kötődésű TV2-n láttuk futni a hirdetést, de nem kizárt, hogy máshol is megjelenik. Íme a videó:

„Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének, még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton!” – mondta Halász János fideszes politikus december 2-án. Halász források megjelölése nélkül kezdett „sokkoló” statisztikákat sorolni.

Azt a látszatot keltette, mintha Nyugaton tömegével operálnának át gyerekeket ellenkező neművé, ráadásul szülői beleegyezés nélkül. A valóság azonban az, hogy kiskorúakon nemátalakító műtéteket végezni a felsorolt országok egyikében sem engedélyezett.

Kapcsolódó cikkek