Tragédia: az egyik ittas áldozat elesett a síneken, barátja segíteni akart neki, mindkettőjüket halálra gázolta a vonat

Megosztás

A kettős halál kiváltó oka erős ittasságuk volt, megpróbáltak átérni a vonat érkezése előtt, ami normál esetben könnyedén sikerült is volna. A társának segíteni igyekvő férfit azonban ugyanúgy halálra gázolta az érkező vonat.

A Katasztrófavédelem közleménye szerint elgázolt két embert egy vonat Üllőn, egy vasúti átjáróban. A vasútállomás közelében, a Gyöngyvirág térnél történt a baleset, amelynél a monori és a fővárosi hivatásos, valamint az üllői önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Az egységek átvizsgálták a szerelvényt.

A Mávinform tájékoztatása szerint a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 14:48-kor elindult (2813-as számú) Z50-es jelzésű vonat elgázolt két embert az üllői vasútállomásnál. A helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – az egyik vágányon nem közlekedhetnek a vonatok. A ceglédi vonalon 15-20 perccel hosszabb menetidőkre lehet számítani.A gázolásban érintett vonat utasai a Monorról Budapestre 15:37-kor induló (2743-as) S50-es járattal utazhatnak tovább Üllőről.

Tragédia

A Baleset-info.hu információi szerint a balesetben elgázolt két férfi erősen ittas állapotban sétáltak az árjárónál. Az egyik a vágányon elesett. A másik férfi megpróbálta felsegíteni a sínekről, de jött a vonat.

Egyiküket hosszú ideig próbálták megmenteni, de a gyors beavatkozás ellenére mindketten a helyszínen meghaltak. (Baleset-info.hu)

Kapcsolódó cikkek