Jézsó Gábor Szerencsen: “A Fidesz 10 éve ígéri, de nem lett belőle semmi, mi az?” | videó

Megosztás

A jövő a szigetelésé, ezért szigetelőanyag-gyárban is gondolkodunk – mondta először 2010 szeptemberében Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, és polgármester-jelölt.

Azóta a szerencsiek szerint nem zajlott olyan választási kampány, ahol ne lengették volna be a gyár létrehozását. A szavakon túl csak az állami pénzek szaporodtak a projekt körül. Akkor – bár még semmi sem történt – 2016 szeptemberében megítéltek 4 milliárd forint támogatást a gyárépítésre. Ráadásul 2019-ben felbukkant az ügylet körül Mészáros Lőrinc is. A legvagyonosabb magyar vállalkozó azonban nem sokáig volt benne a projektben, cége hamar kilépett belőle.

A mostani kampányban már meg sem ígérték a milliárdokkal kitömött beruházás megvalósítását. 

Most a helyszínen járt Jézsó Gábor, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje, aki bemutatta a telket, ami – eltekintve a projektet jelző táblától – teljesen üresen áll azóta is. Őt elkísérte Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, illetve Csepely János, a Szerencs térségi Kossuth-kör titkára is, akik szintén véleményezik a soha meg nem valósult beruházást.

A videót, amiben az eset részleteiről beszélgetnek alább megtekintheti:

Kapcsolódó cikkek