Könnyítsd meg mindennapjaidat a mozgásérzékelő bútorvilágítással!

Megosztás

Manapság már számos világítási eszköz közül válogathatsz, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaidat. Egyre népszerűbb a mozgásérzékelő bútorvilágítás, amely számos esetben hasznos és kifejezetten kényelmes az ember számára.

Hidd el, hamar hozzá fogsz szokni ehhez a kis könnyítéshez, hiszen minden egyes lépésed fénnyel lesz övezve a láthatatlan segítségednek köszönhetően. 

A mozgásérzékelő világítás alapjába véve is kifejezetten hasznos, hiszen pontosan akkor lép működésbe, amikor szükség van rá. Mind kültéri, mind pedig beltéri változat egyaránt megkönnyítheti a dolgodat és leveheti a válladról a terhet. 

Miért elengedhetetlen otthonodból a mozgásérzékelő bútorvilágítás?

Bizonyára már te is megtapasztalhattad, hogy milyen, amikor az éjszaka közepén megkívánsz egy pohár vizet és ki kell botorkálnod a konyhába a bútorok között, miközben a félhomályban keresed a villanykapcsolókat. A villanykapcsolók használata sem kínál megoldásként minden esetben, hiszen ha nem szeretnéd otthonod többi lakóját felébreszteni vagy nem szeretnéd, hogy kimenjen az álom a szemedből, akkor elengedhetetlen, hogy egy mozgásérzékelő világítással szereld fel a bútoraidat. 

Számos helyszínen felhasználhatod a konyhától kezdve a lépcsőfeljárón át egészen a hálószobáig, mindenhol kihasználhatod előnyös tulajdonságait. Segíthet a könnyebb tájékozódásban az éjszaka folyamán, kiemelheted a lakás különböző pontjait, így esztétikailag is fontos szerepe van. A hasznosságát már csak az intelligens volta übereli, aminek köszönhetően akkor kapcsol fel, amikor szükség van rá, és amint magad mögött hagyod a helyiséget, automatikusan lekapcsol. Így spórolhatsz a villanyszámládon is. 

Mozgásérzékelő bútorvilágítás felhelyezése

A mozgásérzékelő bútorvilágítás felhelyezése és beüzemelése is kifejezetten egyszerű, nincs szükség szakemberre, elegendő megvásárolnod a szükséges hozzávalókat, és néhány perc alatt kész is a tökéletes bútorvilágítás. A kiválasztott felület megtisztítását, portalanítását követően csupán a LED szalag hátulján lévő matricacsík segítségével fel kell ragasztanod a világítóeszközt és élvezni annak minden tulajdonságát.

A mozgásérzékelő lámpák közelébe érve az eszköz működésbe lép, így 5 méteres tartományon belül 120 fokban képes felismerni a mozgásodat, majd 25 másodperc elteltével lekapcsol, ezzel biztosítva takarékos működését. 
Amennyiben szeretnéd felszerelni otthonodat mozgásérzékelő bútorvilágítással, akkor keresd fel a LEDen Világításod kínálatában megtalálható világítóeszközöket, amelyek sikeresen ki fogják szolgálni felmerülő igényeidet. A mozgásérzékelő bútorvilágítást bárhova elhelyezheted, csupán a kreativitásod és a szükség szabhat határt. A leginkább szükséges színterek a szekrény, a fiókok, a lépcsőfeljáró, a mosdó vagy a konyhapult.

Kapcsolódó cikkek