Dagad a botrány a keleti vakcinák engedélyeztetésének ügyében, már zajlik a nyomozás

Megosztás

Hadházy Ákos feljelentése nyomán már a rendőrség is behatóbban vizsgálja az orosz és kínai vakcinák magyarországi engedélyezésének ügyét. A független képviselő szerint a helyzet több, mint világos, felső nyomásra történt a különengedélyezés, anélkül, hogy meggyőződhettek volna arról a felelős hatóságok, hogy az oltóanyagok biztonságosak és hatékonyak.

Hadházy a Facebookon tárta elénk, amit eddig tudni lehet az ügyről.

“A Nemzeti Nyomozó Iroda NYOMOZÁST INDÍTOTT HIVATALI VISSZAÉLÉS ÉS FOGLALKOZÁS KÖRÉBEN ELKÖVETETT GONDATLAN VESZÉLYEZTETÉS gyanúja miatt a KÍNAI ÉS OROSZ VAKCINÁK ENGEDÉLYEZÉSÉNEK ügyében.

Sajnos a Trancparency által kiperelt, részben ügyetlenül kisatírozott dokumentumok önmagukért beszélnek. A feljelentésemben leírt tények egyértelműek: politikai nyomásra, a szakma írott és íratlan szabályainak lábbal tiprásával engedélyezték ezeket a készítményeket, ezzel több százezer honfitársunk életét közvetlenül veszélyeztetve. Manapság már a nyomozás elrendelésének puszta ténye is azt mutatja, hogy a gyanú nagyon erősen megalapozott.

FONTOS! Az oltások életeket menthetnek. A nyugati vakcinák bizonyítottan jók. A keletiek is lehetnek hasznosak, de erről a használat előtt meg kellett volna győződni, illetve utólag is nyilvánosságra hozni a hatékonyságukat bizonyító adatokat!”

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szöveg

Kapcsolódó cikkek