A miniszterelnök újabb, teljesen nyilvánvaló hazugsága hangzott el a rádióban

Megosztás

A szokásos péntek reggeli rádióinterjújában igyekezett magát fényezni Orbán Viktor, ami gyakorlatilag minden Kossuth rádiós propagandabeszédében megtörténik. Csak éppen, amit mondott, nagyjából egyáltalán nem fedi a valóságot.

Először is arra világított rá, hogy Vlagyimir Putyin azért választotta azt a feltűnően hosszú asztalt az Orbánnal való tárgyalásnál, mert az orosz elnökre ennyire vigyáznak. Sok körülötte a testőr is, ám ez itthon nem így van, ő maga ugyanis bármikor autóba pattan és testőrök nélkül járja az országot. Amikor nem egy propagandavideó készül róla, akkor valahogy nem ezt látjuk. Erre mutatott rá Hadházy Ákos független képviselő a Facebookon, hogy ez mennyire nem fedi a valóságot.

“A magyar miniszterelnök a pénteki propaganda interjúban azt találta mondani, hogy Putyinra nagyon vigyáznak, de ő bezzeg kemény legény és testőrök nélkül szokott járni…

Ha nem hiszi, itt meghallgathatja: https://youtu.be/hJ_wo1pmzO8

A képek pedig megmutatják, ez mennyire igaz. De miért mondana épp ebben igazat?”

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, álló emberek, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „hvg.hu .hu CROMAZ CROMAR”
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és álló emberek

Egy érdekes komment a bejegyzésnél:
“Úgy csinál, mintha tényleg egyedül jelenne meg cukrászdában, óvodában, stb., csak a védői nem kerülnek a fotóra vagy videóra, és teljesen hülyének nézi az ország népét!”

Kapcsolódó cikkek