A kormánypárt plakátjait ellenzékiek kezdték átragasztgatni, bemutatva ezzel a kis Putyin-klónt, Orbán Viktort

Megosztás

Hosszú hónapok óta erre építi kampányát a Fidesz, hogy az összes ellenzéki képviselőjelöltet és Márki-Zay Pétert is folyamatosan gyurcsányozással igyekeznek némileg hiteltelenné tenni, mintha a volt miniszterelnök mozgatná a szálakat. A Momentum aktivistái most ugyanezt mutatták be Orbán Viktorral, aki szerintük Putyin orosz elnök hűséges kiszolgálója.

A Momentum ifjúsági tagozata, a TizenX is megemlékezett Orbán Viktor magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnöknél tett keddi látogatásáról Facebook-oldaluk tanúsága szerint. Mint írják, „Orbán évek óta Putyin egyik leghűbb követője, ezzel kiszolgáltatva neki Magyarországot. Orbán Viktor 2007-ben még úgy nyilatkozott, hogy nem szabad megengedni, hogy Magyarországot a Gazprom legvidámabb barakkjává tegyék az oroszok, ma már az orosz gázt tekinti a rezsicsökkentés kulcsának. Orbán Viktor úgy táncol, ahogy Vlagyimir Putyin fütyül”.

A mostani találkozóra a momentumosok átragasztották a kormány friss plakátjait, mert szerintük „a magyarok sajnos évek óta a Putyin showt nézik, sőt, sajnos a modern színházakhoz hasonlóan már nem csak nézők, de szereplői is. A főnök Putyin, a mini klón pedig Orbán Viktor”. Így most több plakátról nem Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter néz le az őt szemlélőkre, hanem Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „FŐNÖ KNEK VAN EGY ÚJ KLÓNJA: Mini Putyin”
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Mini Putyin Mini Putyin”

Kapcsolódó cikkek