Olyan helyekre is bemehettek a Barlangfürdő látogatói, ahova normál esetben nem is lehetne

Megosztás

Ez a hétvége ismét a száraz lábas túrákról szólt, mindhárom nap meglátogathattuk a Barlangfürdő eddig rejtett zugait is. Aki pedig fürdőzésre vágyott, megtalálhatta helyét az Ellipsumban.

Igazán különleges élményben lehetett része azoknak, akik ellátogattak a hétvége valamelyik napján a Miskolctapolca Barlangfürdő és Barlang Aquaterápiaba. Sokan valóra válthatták azt a gyerekkori rosszalkodós álmot, hogy bakancsban szaladgáljanak a medencékben, ugyanis a korbantartási munkálatok miatt leengedték belőlük a vizet. De ez csupán egyik eleme a szárazlábas túrának, aminek részeként idegenvezető kalauzolta a látogatókat, akik bepillantást nyerhettek a „barlangfalak” mögé, feltárult a kazánok, csövek rejtett világa, képet kaphattak a fürdő üzemeléséről, és bemehettek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük – írja a Minap.hu.

Minderre az említett, január 10-én megkezdődött szokásos éves karbantartás miatt nyílt lehetőség. A fürdő műszaki szakemberei ilyenkor elvégzik a vízforgató, a légkezelő berendezések ellenőrzését és tisztítását, a medencék karbantartási, takarítási munkáit, valamint gondoskodnak a Barlangfürdő teljes körű fertőtlenítéséről is.

A karbantartást követő nyitás időpontja az Aquaterápia gyógyászati részlegen január 24. hétfő, 8.00 óra. A Barlangfürdő február 1. kedd, 9.00-től várja változatlan nyitvatartással a vendégeket.

Most először a Barlangfürdő zárva tartása alatt sem kell fürdőélmények nélkül maradnia Miskolctapolcán az érdeklődőknek, hiszen a júliusban átadott Ellipsum Élmény- és Strandfürdő teljes szolgáltatáspalettájával várja ez idő alatt is a vendégeket.

Related posts